Bezoekersinformatie

Tijdens de Bloemendagen kunt u informatie krijgen bij het informatiepunt op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1). Hier haalt u ook een deelnemerslijst, plattegrond en informatie over de nevenactiviteiten tijdens de Bloemendagen. U kunt daar uw auto parkeren als u verder gaat met de fiets. Ceresplein in Breezand is ook een goede plek om uw auto te parkeren.

Informatiepost

De Bloemendagen bezoekt u per auto, bus of op de fiets. Ook rijdt er op zaterdag en zondag een speciale Bloemendagentrein. Wandelend kan ook, maar de afstanden zijn groot, dus alleen voor geoefende wandelaars. Bij aankomst in Anna Paulowna kunt u bij de infopost op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1) de volgende informatie krijgen:

  • infoblad met deelnemerslijst en overzicht van activiteiten, plus een plattegrond waar de mozaïeken staan. Lees hier de online versie.
  • fietsroute
  • antwoord op uw vragen

Adres infopost:
Anna Paulowna, op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1).

Opening & prijsuitreiking
De opening van de Bloemendagen is zaterdagochtend 10:00 uur in het Winkelcentrum Anna Paulowna. Samen met winkelcentrum Anna Paulowna zal er een gezamenlijke start zijn van 5 dagen fleurigheid in de Polder en omgeving. De prijsuitreiking is zaterdagavond 22 april om 18:30 uur voor de kinderen en 19:30 uur voor de overige categorieën 19.30 uur tijdens de LenteFair in Winkelcentrum Anna Paulowna.

Deelnemers 2023 - Website

Uitslagenlijst 2023 Bloemendagen