Bezoekersinformatie

Tijdens de Bloemendagen kunt u informatie krijgen bij het informatiepunt op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1). Hier haalt u ook een deelnemerslijst, plattegrond en informatie over de nevenactiviteiten tijdens de Bloemendagen. U kunt daar uw auto parkeren als u verder gaat met de fiets. Ceresplein in Breezand is ook een goede plek om uw auto te parkeren.

Informatiepost

De Bloemendagen bezoekt u per auto, bus of op de fiets. Ook rijdt er op zaterdag en zondag een speciale Bloemendagentrein. Wandelend kan ook, maar de afstanden zijn groot, dus alleen voor geoefende wandelaars. Bij aankomst in Anna Paulowna kunt u bij de infopost op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1) de volgende informatie krijgen:

  • infoblad met deelnemerslijst en overzicht van activiteiten, plus een plattegrond waar de mozaïeken staan. De onlineversie is enkele dagen voor het evenement hier leesbaar.
  • fietsroute
  • antwoord op uw vragen

Adres infopost:
Anna Paulowna, op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1).
Een tweede infopost bevindt zich bij Museum Oud Anna Paulowna aan de Zandvaart 5 te Breezand.

Opening
De opening zal dit jaar in Breezand plaatsvinden op het plein van De Aap aan Zandvaart 57, in samenwerking met Breezands Belang. Deze vindt plaats op zaterdagochtend 20 april tussen 09.45 en 10.45 uur, waar burgemeester Rian van Dam de Bloemendagen zal openen. Vanaf 09.45 uur kunt u het versierde openingsterrein betreden al waar u verwelkomd zal worden door fleurige en kleurige
klanken van zang en muziek verzorgd door Mario Vanacker en Breez’ Harmony. De kinderen van de basisscholen zullen de burgemeester verrassen met een toepasselijk aandenken. Wees welkom!

Prijsuitreiking en Bloemendagen Pubquiz
Zaterdagavond 20 april is om 19:00 uur een speciale prijsuitreiking voor de categorie jeugdmozaïeken. Om 19:45 uur start de prijsuitreiking voor de overige categorieën. De prijsuitreiking vindt plaats in restaurant De Polderei, Molenvaart 253.

Na afloop zal rond 20:30 uur de enige echte zijn! Een bloemrijke mix van vragen over de Bloemendagen, Anna Paulowna, en nog veel meer verrassende onderwerpen! Deze avond is de afsluiting van een gezellige week prikken en de start van vijf dagen fleurigheid in de polder! Wil je meedoen met de Pubquiz? Je hoeft geen deelnemer te zijn! Schrijf je in met een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen door een mail te sturen naar info@bloemendagen.nl met daarin je teamnaam en aantal deelnemers.

Rondom het evenement vindt u hier de deelnemerslijst en de uitslagenlijst.