Bezoekersinformatie

Tijdens de Bloemendagen kunt u informatie krijgen bij het informatiepunt op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1). Hier haalt u ook een deelnemerslijst, plattegrond en informatie over de nevenactiviteiten tijdens de Bloemendagen. U kunt daar uw auto parkeren als u verder gaat met de fiets. Ceresplein in Breezand is ook een goede plek om uw auto te parkeren.
Ook vindt u op deze website heel veel informatie.

Informatiepost

De Bloemendagen bezoekt u per auto, bus of op de fiets. Wandelend kan ook, maar de afstanden zijn groot, dus alleen voor geoefende wandelaars. Bij aankomst in Anna Paulowna kunt u bij de infopost op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1) de volgende informatie krijgen:

  • infoblad met deelnemerslijst en overzicht van activiteiten, plus een plattegrond waar de mozaïeken staan
  • fietsroute (per 15 april online)
  • flyer Bloemendagen
  • antwoord op uw vragen

Adres infopost:
Anna Paulowna, op het plein naast het Gemeentehuis (Burg. Mijnlieffstraat 1).

Opening & prijsuitreiking
De opening van de Bloemendagen is zaterdagochtend 10:00 uur in het Winkelcentrum Anna Paulowna. Samen met gemeente Hollands Kroon en winkelcentrum Anna Paulowna zal er een gezamenlijke start zijn van 5 dagen fleurigheid in de Polder en omgeving. Er zal tevens een bijzondere tulp worden gedoopt. De prijsuitreiking is zaterdagavond 16 april van 19.00-20.00 uur tijdens de Lente Fair in Winkelcentrum Anna Paulowna.
De uitslagenlijst is per zaterdagavond 16 april 22:00 uur online te zien. Deelnemerslijst vanaf 11 april 2022.

Deelnemerslijst 2022

Uitslagenlijst Bloemendagen 2022