Bloemendagen met Poldertours


Ook dit jaar is Poldertours van Ben Tops weer van de partij met de gezellige ritten tijdens de Bloemendagen in Anna Paulowna. Van 28 april t/m 2 mei rijden ze langs de mooiste mozaïeken, versierde bruggen, objecten en prachtig bloeiende velden met narcissen, tulpen en hyacinten. Het is al weer het 65e jaar dat het evenement georganiseerd wordt.

Ben: "Wij verwelkomen weer liefhebbers uit het hele land om te genieten van de kleurenpracht die door enthousiaste deelnemers in verbluffend mooie mozaïeken zijn verwerkt. Tijdens de tocht laten we ook zien hoe de jeugd ons al heel jong weet te verrassen met heel mooie stukken. Onderweg geven we u uitleg over het ontstaan, de jurering en de verschillende categorieën.

Onze dagelijkse vertrektijden vanaf de parkeerstrook tegenover Cafetarie ‘de Ben’ bij het begin van Anna Paulowna zijn: 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur (de tocht duurt maximaal 1 uur en 15 minuten).

Graag pikken we u op bij het NS STATION doch uitsluitend na reservering vooraf! U kunt ons laten weten wanneer u verwacht aan te komen door te bellen met 06-15051935."

Kosten: kinderen tot 5 jaar gratis. Kinderen van 5 tot 12 jaar € 3,-. Alle overige gasten betalen € 6,50 p.p.
Desgewenst kunt u van ons een deelnemerslijst en een lijst met uitslagen ontvangen (reserveringen vooraf zijn helaas niet mogelijk).

Tijden onder voorbehoud. 

Type: Poldertours

Adres: Smidsweg 2, 1761 BJ, Anna Paulowna


Datums en tijden