Expo bij Steengoed


 Beeldhouwen. Het is iets wonderlijks. Door iets toe te voegen of juist af te hakken ontstaat er iets nieuws: jouw kunstwerk. Bij Steengoed kun je dit proces live meemaken tijdens de Bloemendagen.

Steengoed vind je aan de Lange Ring 3 in Anna Paulowna, waar je kunt genieten van allerlei beeldhouwkunstwerken en kennis kunt maken met de ambacht zelf. Tijdens de Bloemendagen presenteert Steengoed een speciale expo in de sfeervolle showroom, waar je werk van Aart Prins, Nic Spamer, Nelly Besseling en Monique Vink kunt bewonderen. Dit zijn kunstwerken vervaardigd uit steen, brons en hout. Ook zal er tijdens de expo gewoon gewerkt worden en kun je vragen stellen over het beeldhouwen.

Na al die nieuwe indrukken kun je plaatsnemen op het terras van Steengoed en genieten van een goede kop koffie/thee met heerlijke huisgemaakte appeltaart.

Ontdek, geniet en beleef bij Steengoed tijdens de Bloemendagen van vrijdag 27 april t/m maandag 2 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Alvast een voorproefje? Kijk op http://www.steengoedfiliaal.nl.

Type: Expositie

Adres: Lange Ring 3, 1761 BK, Anna Paulowna


Datums en tijden