Uitgifte hyacinten 2023

Heeft u zich opgegeven als deelnemer? Dan staat de bestelling van hyacinten voor u klaar op dinsdag 18 april. De curvers mag u niet mee naar huis nemen. Zorgt u zelf voor dozen, kratjes en/of zakken om de bloemen in mee te nemen?
Tip: bewaar de bloemen niet in langere tijd in een afgesloten zak of krat, dan verrotten de bloemen en heb je er niks meer aan.

Voor de opslag en uitgifte van de hyacinten mogen wij dit jaar gebruik maken van de schuur van van de Wereld, Burgemeester Lovinkstraat 105 in Breezand. Op dinsdag kunt u uw bestelling ophalen. Op de overige dagen kunt u te veel bestelde hyacinten terugbrengen of hyacinten ophalen die later geleverd worden. Mochten bepaalde kleuren nog niet geleverd zijn, dan wordt u daarvan op de hoogte gebracht,
In verband met de beschikbaarheid van de bloemen kunnen de openingstijden van de schuur worden aangepast. U ontvangt ook een deelnemersvlaggetje voor aan de weg bij de uitgifte van de haycinten, mocht u deze nog niet hebben.

Spelden worden verkocht bij eetcafé de Witte Brug in Breezand en Sigarenmagazijn Jeanette in Anna Paulowna. Een doosje spelden kost €7,00 (prijs 2022). Gelieve contant betalen of via QRcode (daar aanwezig).

Voor dringende zaken rondom uitgifte bloemen die niet per email kunnen: Maxime de Graaf M. +31 6 11335432.

De openingstijden worden begin april bekend gemaakt.

Uitgifte narcissen voor bruggen

De uitgifte narcissen wordt begin april bekend gemaakt.