Basisschoolkinderen koppen duizenden narcissen

19 - april - 2017

Op dinsdag 18 april werden de bloeiende narcissenvelden van Fa. H.G.M. Huijg & Zn en Bloembollenkwekerij F. Veul in Breezand eens flink onder handen genomen door tientallen kinderen van de Sint Janschool en OBS de Zandhorst. De vijfde en zesde groepers kopten duizenden narcissen voor de Bloemendagen.

Deze narcissen worden gebruikt voor o.a. de beroemde narcissenslingers en voor het versieren van de bruggen in Anna Paulowna en Breezand tijdens de Bloemendagen. Inmiddels zijn er drie keer zoveel aanmeldingen in de categorie ‘Bruggen’ dan vorig jaar, dus zijn er heel wat meer narcissen nodig. De kinderen waren dolenthousiast om te mogen helpen en kopten in sneltreinvaart maar liefst 300 curvers vol.

bloemendagen narcissen koppen

Het bestuur van de Bloemendagen is super trots dat de jeugd betrokken is bij dit fleurige evenement, dat inmiddels alweer 64 jaar bestaat. Daarnaast willen wij DVG vervoerder Hilverink bedanken voor het belangeloos inzetten van de touringcar, zodat de kinderen veilig en snel vervoerd konden worden van school naar de narcissenvelden en weer terug. Onze dank gaat ook uit naar Supermarkt Jumbo Anna Paulowna, die de verfrissende versnaperingen voor de harde werkers ter beschikking stelde.

De Bloemendagen vindt plaats van 29 april t/m 3 mei. Meer informatie vindt u op www.bloemendagen.nl of volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.