Bloemendagen Bruggenversierders, opgelet!

05 - april - 2017

De Bloemendagen (29 april t/m 3 mei) is niet compleet zonder dat er bruggen worden versierd. Om dit aan te moedigen kunnen bruggenversierders die zich vanaf nu inschrijven via de website van de Bloemendagen, gekopte narcissen ophalen!

Elk jaar is het weer genieten tijdens de Bloemendagen. Bezoekers kunnen genieten van vele prachtige mozaïeken, werkstukken, objecten en vol in bloei staande bloemenvelden en tuinen. Maar ook de versierde bruggen dragen bij aan de fleurige Bloemendagen. Om het versieren van de bruggen extra te stimuleren, kunt u dit jaar gekopte narcissen ophalen op dinsdag 25 april tussen 19.00 en 20.00 uur bij Steenvoorden aan de Meerweg 26.

U dient zich als bruggenversierder wel eerst aan te melden via www.bloemendagen.nl onder het tabblad ‘deelnemers’. Vergeet niet uw eigen bakken mee te nemen, zodat u die kunt vullen met narcissen.

De bloemen worden beschikbaar gesteld door de kwekers van het Noordelijk zandgebied en worden gekopt door onze trouwe partner Rabobank Kop van Noord-Holland.

Vergeet ons niet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.