Gerard Joling opent Bloemendagen

19 - april - 2017

Op zaterdag 29 april om 14.00 uur wordt de Bloemendagen officieel geopend in winkelcentrum Molensluis (Anna Paulowna) door niemand minder dan Gerard Joling. Hij groeide zelf op in deze bloemrijke regio en heeft verschillende bijbaantjes gehad in de bloembollen, voordat hij de wereld van glitter en glamour ontdekte.

Joling staat bekend om zijn vermakelijke, flamboyante en informele voorkomen. Een combinatie die een extra gezellige dimensie geeft aan de opening van de Bloemendagen, die ook dit jaar weer kleurrijk wordt omlijst door de inmiddels beroemde tulpenpluktuin.

gerard joling bloemendagen 2017

De zanger heeft in zijn carrière al eens een tulp mogen dopen, maar een vers bosje plukken is nog nieuw voor hem. Nadat hij de tulpen aan zijn moeder heeft overhandigd, is het evenement officieel geopend en mogen de basisschoolkinderen en anderen geïnteresseerden de tulpenpluktuin induiken.

Na de opening kunt u nog tot en met 3 mei genieten van de Bloemendagen. Dat betekent dat u zo’n honderd grote en kleine mozaïeken, bewegende werkstukken, compleet gedecoreerde straten en mooi versierde bruggen kunt bewonderen, aan puzzelritten en workshops kunt deelnemen of markten en optredens kunt bezoeken. De Bloemendagen is een gratis evenement, dat mede mogelijk wordt gemaakt door vele sponsors en vrijwilligers, waar jong en oud van alles kan zien, doen en beleven.

Meer informatie over de Bloemendagen vindt u op onze vernieuwde website www.bloemendagen.nl. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter!