Publieksprijs

19 - april - 2017

Wat is tijdens de Bloemendagen Anna Paulowna (29 april-3 mei) het mooiste mozaïek, werkstuk of object? Waar normaal gesproken deskundige juryleden dat beoordelen, geeft het Noordhollands Dagblad het publiek - voor het derde jaar op rij - een stem tijdens het kleurrijke evenement in de Polder.

Bezoekers bepalen wie de ’NHD Publieksprijs 2017’ in de wacht sleept. Deze trofee wordt beschikbaar gesteld door HGS Sportprijzen in Anna Paulowna.

Stemmen kan door het biljet uit het Noordhollands Dagblad of de huis-aan-huis-uitgave CTR Hollands Kroon te knippen, in te vullen en op tijd in te leveren of op te sturen. Downloaden of een formulier ophalen in de informatiepost van de Bloemendagen op de hoek Molenvaart/Smidsweg kan ook, zo lang de voorraad strekt.

Sneeuwwitje
Trotse winnaar van de NHD Publieksprijs in 2016 was het team ’Jan, Evert en de Zandvaartprikkers’ in Breezand. Deze bouwploeg maakte met bijna veertigduizend hyacintenbloemetjes ’Sneeuwwitje en de zeven dwergen’.

De verkiezing zal zo democratisch mogelijk verlopen: wie de meeste stemmen haalt, wint. Het is deelnemers toegestaan om stembiljetten te kopiëren en uit te delen aan voorbijgangers. De winnaar wordt maandagmiddag 1 mei bekendgemaakt en gehuldigd.

Download hier het stembiljet!