Bloemendagen met Poldertours

Ook dit jaar is Poldertours van Ben Tops weer van de partij met de gezellige ritten tijdens de Bloemendagen in Anna Paulowna. Van 29 april t/m 3 mei rijden ze langs de mooiste mozaïeken, versierde bruggen, objecten en prachtig bloeiende velden met narcissen, tulpen en hyacinten. Het is al weer het 64e jaar dat het evenement georganiseerd wordt.

Ben: "Wij verwelkomen weer liefhebbers uit het hele land om te genieten van de kleurenpracht die door enthousiaste deelnemers in verbluffend mooie mozaïeken zijn verwerkt. Tijdens de tocht laten we ook zien hoe de jeugd ons al heel jong weet te verrassen met heel mooie stukken. Onderweg geven we u uitleg over het ontstaan, de jurering en de verschillende categorieën.

Elk jaar willen we iets bijzonders doen voor een deel van onze gasten in de huifkar. Dit keer staan de tulpen centraal Elke 10e gast tijdens onze tour ontvangt van ons een bosje tulpen!

Onze dagelijkse vertrektijden vanaf de parkeerstrook tegenover Snackbar ‘de Ben’ bij het begin van Anna Paulowna zijn: 11.00 uur, 12.30 uur, 14.00 uur en 15.30 uur (de tocht duurt maximaal 1 uur en 15 minuten).

Graag pikken we u op bij het NS STATION doch uitsluitend na reservering vooraf! U kunt ons laten weten wanneer u verwacht aan te komen door te bellen met 06-15051935."