Veelgestelde vragen

Waar staan de kampioenen?

Gaan naar de uitslagenpagina, hier vindt u alle uitslagen met adresgegevens (vanaf zaterdagavond 22:00 uur)

Hoe moet ik rijden?

Er is geen vaste route, u kunt zelf starten waar u wilt. Toch een route volgen? Wij hebben enkele routes gemaakt, download onze app en volg hier een route die geschikt is voor auto of fiets. Voor meer informatie, klik hier.

Kan ik alles lopend zien?

Om een goed beeld van alle bezienswaardigheden van de Bloemendagen te hebben, moet u rond de 30 km afleggen. We hebben fiets- en autoroutes beschikbaar via onze app. Voor meer informatie, klik hier.

Wat is de entreeprijs van de Bloemendagen?

De entree van de Bloemendagen is gratis. Wel wordt een vrijwillige donatie zeer gewaardeerd. Klik hier om een donatie te doen.

Waar is de Poldertuin?

Die is aan de overkant van de infostand aan de Molenvaart 2.

Wat is de entree van de Poldertuin?

De entree van de Poldertuin is kosteloos.

Waar kan ik iets eten of drinken?

Alle horeca staat vermeld op de pagina Horeca en overnachten. Ook hebben wij op de kaart picknickplaatsen ingetekend, waar u kunt plaatsnemen en eigen meegenomen eten en drinken kan nuttigen. Laat u het netjes achter? Dank u wel!

Waar kan ik opstappen voor de Bloemendagentrein?

Dat kan bij het station Anna Paulowna en op het Ceresplein in Breezand. De opstaptijden vindt u op de pagina van de Bloemendagentrein.

Waar kan ik een vlag van de Bloemendagen kopen?

Dat kan bij sigarenmagazijn Jeannette in Anna Paulowna en Eetcafé de Witte Brug in Breezand. Tijdens de Bloemendagen kan het ook bij de infostand aan de Molenvaart.

Waar zijn de toiletten langs de route?

Er is een ecotoilet bij de ingang van de Poldertuin.

Kan ik onder leiding van een gids wandelen/fietsen?

Maandag tot en met woensdag kunt u gebruik maken van een gids op de fiets. Het telefoonnummer voor reserveringen is 06 28943779. Er is helaas geen wandelgids.

Hoe maak ik een mozaïek?

Dat kunt u lezen op deze pagina.

Hoe komen de deelnemers aan zoveel verschillende kleuren hyacinten?

De plaatselijke bollenkwekers leveren de hyacinten belangeloos via een uitgiftepunt aan de deelnemers. Zonder hen geen Bloemendagen!

Worden er ook activiteiten georganiseerd?
Jazeker, inwoners en bedrijven organiseren tijdens de Bloemendagen activiteiten zoals puzzeltochten, exposities, workshops en markten. Een overzicht hiervan vindt u hier.