Deelnemerinformatie

Wilt u een (nieuwe) vlag van de Bloemendagen? Deze is alleen tijdens de Bloemendagen te koop bij de infokeet hoek Molenvaart/Burg. Mijnlieffstraat. De kleine vlag van 150 bij 100 centimeter kost 15 euro en het grote exemplaar van 225 bij 150 centimeter kost 30 euro.

Spelden zijn in de week voorafgaand aan de Bloemendagen te koop bij Sigarenmagazijn Jeannet en Eetcafé De Witte Brug Breezand voor 8 euro per doosje.

Van zaterdag 22 april t/m woensdag 26 april 2023 staat de voormalige gemeente Anna Paulowna in het teken van geur en kleur vanwege de 68e editie van de Bloemendagen. In de hele polder kunt u vele mozaïeken, bewegende werkstukken, versierde straten en bruggen bewonderen.

Opening
Op zaterdagochtend 22 april zal om 10:00 uur de opening van de Bloemendagen zijn bij de Lentefair, winkelcentrum Anna Paulowna. Niemand minder dan Steven Kazàn zal de Bloemendagen op spectaculaire wijze openen!

Prijsuitreiking
Zaterdagavond 22 april is om 18.30 uur een speciale prijsuitreiking voor de categorie jeugdmozaïeken, om 19.30 uur start de prijsuitreiking voor de overige categorieën. De prijsuitreiking vindt plaats bij Winkelcentrum Anna Paulowna. Deze avond is de afsluiting van een gezellige week prikken en de start van vijf dagen fleurigheid in de polder!