Fietsen

Fietsen tijdens de Bloemendagen

Beleef het hoogtepunt van de lente op de fiets tijdens de Bloemendagen! Onze fietsroutes zijn de perfecte manier om onze prachtige polder te ontdekken en alle bloemenvelden te bewonderen. Fiets langs de mooiste mozaïeken, de diverse activiteiten en bewonder de grote variëteit aan soorten bolgewassen. Onze informatiekastjes langs de route geven u een handig overzicht van alle deelnemers en activiteiten, zodat u niets hoeft te missen. Vergeet niet uw camera mee te nemen om alle prachtige bloemenvelden en mozaïeken vast te leggen. De fietsroutes kunt u op deze pagina zien.

Met een gids op de fiets op pad!

Ontdek de prachtige bloemenvelden en kunstwerken van de Bloemendagen met een gids! Deelnemer Ton op 't Ende zal u begeleiden en vertellen over de geschiedenis van het evenement en alle verschillende categorieën. Of u nu een elektrische fiets of een gewone fiets heeft, onze tochten zijn geschikt voor alle niveaus en interesses.

Reserveer nu uw plek voor onze fietstochten van zondag tot en met woensdag. Stuur een e-mail naar reserveren@bloemendagen.nl en laat ons weten met hoeveel personen u wilt deelnemen en op welke dag u wilt fietsen.
Bij regen zal de fietstocht niet doorgaan.

Picknickbox en rustpunten

Geniet tijdens uw fietstocht van de prachtige omgeving van Anna Paulowna en Breezand en kom heerlijk tot rust op één van de vele rustpunten. Op onze overzichtskaart kunt u gemakkelijk de rustpunten vinden (tijdens de Bloemendagen beschikbaar) en even ontspannen voordat u weer verder fietst. En om uw fietstocht nog aangenamer te maken, heeft onze plaatselijke bakkerij Alkemade speciaal voor de Bloemendagen een heerlijke picknickbox samengesteld.

Voor slechts €25,00 kunt u genieten van een heerlijke picknick voor twee personen, samengesteld met lekkernijen en verse broodjes. Op zondag is het niet mogelijk om de picknickmand op te halen, dus zorg ervoor dat u deze tijdig bestelt.
Bestellen:

Inhoud van de picknickmand:
2 cadetten * 2 krentenbollen * 2 soepstengels * 2 gevulde koeken * 2 bokkenpootjes * 2 yoghurtjes met granola
Ham/kaas/ boter/ jam * 2 flesjes water * 2 flesjes jus d'orange

Fietsverhuur

Bij Kooij Tweewielers in Anna Paulowna (hoek Molenvaart/Cornelis Keijzerlaan 2) heeft u de mogelijkheid om een fiets te huren. Openingstijden tijdens de Bloemendagen van 9.30 tot 18.00 uur, zondag van 9.30 tot 17.00 uur.
Tel. (0223) 53 33 20. Info: info@kooij-tweewielers.nl.

Bij Kooij Tweelwielers staat Fred's verhuur er deze Bloemendagen met de verhuur van lopifit en choppers. Zo bezoek je de Bloemendagen eens op een andere manier! www.fredsverhuur.nl

Er is een station in Anna Paulowna, voor wandelaars is de route te doen, maar het zijn wel vele kilometers, houd daar rekening mee. Op zaterdag en zondag rijdt er vanaf het Station een Bloemendagentrein (meer informatie).
Gratis parkeren kunt u bij Winkelcentrum Anna Paulowna, Station Anna Paulowna en Ceresplein Breezand, beperkt aantal plekken beschikbaar.