Fietsen

Fietsroute door de Anna Paulowna-polder

Wij hebben weer een zeer leuke route beschikbaar door onze prachtige polder. De route komt voor een deel langs de mozaïeken, maar zeker ook langs de prachtige bloemenvelden. Let vooral op de grote variëteit aan soorten bolgewassen. Er staan diverse informatiekastjes in de polder met een infoblad van de Bloemendagen met daarin een overzicht van de deelnemers en activiteiten.

Er is een station in Anna Paulowna, voor wandelaars is de route te doen, maar het zijn wel vele kilometers. Houd daar rekening mee. Gratis parkeren kunt u bij Winkelcentrum Anna Paulowna, Station Anna Paulowna en Ceresplein Breezand. Houd er wel rekening mee dat het druk kan zijn!

Fietsroute Bloemendagen 2022

Met een gids op de fiets op pad!

Nieuw deze editie; met een gids op de fiets langs de vele kunstwerken! U kunt meefietsen langs de mooiste mozaïeken, versierde bruggen, objecten en prachtig bloeiende velden met narcissen, tulpen en hyacinten. Gidsen Ton op 't Ende en Ineke van de Zijde nemen u graag mee en vertellen u meer over het ontstaan van het evenement, de jurering en de verschillende categorieën. De fietstochten vinden in de ochtend plaats. Wilt u mee? Stuur dan een email naar reserveren@bloemendagen.nl en geef daar bij aan met hoeveel personen u mee wilt fietsen, of u een elektrische of gewone fiets heeft en welke dag (zondag t/m woensdag).

Fiets huren?

Bij Kooij Tweewielers in Anna Paulowna (hoek Molenvaart/Cornelis Keijzerlaan 2) heeft u de mogelijkheid om een fiets te huren. Openingstijden tijdens de Bloemendagen van 9.30 tot 18.00 uur, zondag van 9.30 tot 17.00 uur. Tel. (0223) 53 33 20. Info: info@kooij-tweewielers.nl.

Bij Kooij Tweelwielers staat Fred's verhuur er deze Bloemendagen met de verhuur van lopifit en choppers. Zo bezoek je de Bloemendagen eens op een andere manier! www.fredsverhuur.nl

Bij Zorgoutlet De Betue aan de Nieuweweg 3 te Anna Paulowna bieden ze het volgende aan:

  • Rolstoelen voor mensen die beperkt mobiel zijn. Eventueel vanaf de bus;
  • Duofietsen uitleen, aangepaste fietsen;
  • Scootmobiel verhuur;
  • Plek om naar een aangepaste toilet te gaan

www.zorgoutletdebetue.com

 

.