Fietsen

Fietsen tijdens de Bloemendagen

Beleef het hoogtepunt van de lente op de fiets tijdens de Bloemendagen! Onze fietsroutes zijn de perfecte manier om onze prachtige polder te ontdekken en alle bloemenvelden te bewonderen. Fiets langs de mooiste mozaïeken, de diverse activiteiten en bewonder de grote variëteit aan soorten bolgewassen. Onze informatiekastjes langs de route geven u een handig overzicht van alle deelnemers en activiteiten, zodat u niets hoeft te missen. Vergeet niet uw camera mee te nemen om alle prachtige bloemenvelden en mozaïeken vast te leggen.

Voor de fietsroutes kunt u het beste onze Bloemendagen App gebruiken. Deze is echter door omstandigheden op dit moment alleen voor Apple beschikbaar. Heeft u een Android telefoon? Haal dan een fietsroute bij de infokeet of download hem hier.

Fietsverhuur

Vanaf de Nieuweweg 3 (500 meter vanaf het station) met een E-chopper, Lopifit, E-walker, E-bike of scootmobiel langs de mozaïeken. Betue Hulpmiddelen & Toegankelijkheid en Fred's verhuur staan zaterdag t/m dinsdag voor u klaar!
Zorgoutlet De Betue Kop van Noord Hollandwww.fredsverhuur.nl

Met een gids op de fiets op pad!

Ontdek de prachtige bloemenvelden en kunstwerken van de Bloemendagen met een gids! Deelnemer Ton op 't Ende zal u begeleiden en vertellen over de geschiedenis van het evenement en alle verschillende categorieën. Of u nu een elektrische fiets of een gewone fiets heeft, onze tochten zijn geschikt voor alle niveaus en interesses.

Reserveer nu uw plek voor onze fietstochten van zondag tot en met woensdag. Stuur een e-mail naar reserveren@bloemendagen.nl en laat ons weten met hoeveel personen u wilt deelnemen en op welke dag u wilt fietsen.
Bij regen zal de fietstocht niet doorgaan.

Picknicktas en rustpunten

Geniet tijdens uw fietstocht van de prachtige omgeving van Anna Paulowna en Breezand en kom heerlijk tot rust op één van de vele rustpunten of bij de plaatselijke horeca. Op onze overzichtskaart kunt u gemakkelijk de rust- en horecapunten vinden en even ontspannen voordat u weer verder fietst. En om uw fietstocht nog aangenamer te maken, heeft onze plaatselijke bakkerij Alkemade speciaal voor de Bloemendagen een heerlijke picknicktas samengesteld.

Voor slechts €8,50 kunt u genieten van een picknicktas met lekkernijen en een verse broodje. Op zondag is het niet mogelijk om de picknicktas te kopen. U kunt deze tas op zaterdag 20 en maandag 22 t/m woensdag 24 april kopen bij de bakkerij, Molenvaart 33 Anna Paulowna. U kunt de tas ook bestellen, zodat deze klaar staat op de dag zelf.
Meer informatie en bestellen:

Inhoud van de picknicktas voor 1 persoon:
1 gevulde koek * 1 krentenbol * 1 belegd broodje naar keuze * 1 flesje jus d'orange

 

Er is een station in Anna Paulowna, voor wandelaars is de route te doen, maar het zijn wel vele kilometers, houd daar rekening mee. Er rijdt ook een Bloemendagentrein (meer informatie).
Gratis parkeren kunt u bij Winkelcentrum Anna Paulowna, Station Anna Paulowna en Ceresplein Breezand, beperkt aantal plekken beschikbaar.