Bloemendagen App

Ook de online aanwezigheid van de Bloemendagen staat niet stil. Vanaf dit jaar kunt u gebruik maken van een splinternieuwe Bloemendagen App, ontwikkeld in samenwerking met Lody B.V. en mede gefinancierd door de Hollands Kroonse Uitdaging.

Met de app kunt u eenvoudig op uw mobiele telefoon zien waar de mozaïeken, werkstukken, versierde bruggen en andere objecten te vinden zijn. Uiteraard zijn ook de vele activiteiten in de app terug te vinden. In de app is een aantal routes terug te vinden die u helpen uw weg per fiets of auto te vinden. Wilt u liever zelf een route bepalen? Ook dat kan eenvoudig in de app. Selecteer de deelnemers die u graag wilt zien en de app begeleidt u naar de plaats van bestemming.

Net als voorgaande jaren kunt u ook dit jaar weer stemmen op uw persoonlijke favoriet. Selecteer voor maandag 22 april 12:00 uur uw favoriet in de app.

Door omstandigheden is de app op dit moment alleen beschikbaar in de Apple store. We duimen heel hard dat deze ook z.s.m. wordt geaccepteerd door Android. Zodra dit gebeurd is publiceren we op deze pagina de link naar de Google Play store.

Wilde u de Android app downloaden om te stemmen op uw favoriete mozaïek of werkstuk? U kunt ook stemmen via de website. Klik hier.