Bussen

Gids voor op een touringbus

De Bloemendagen zijn uitstekend geschikt voor een dagtocht met een bus. Busmaatschappijen zijn dan ook van harte welkom om de Bloemendagen te bezoeken. Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van een plaatselijke gids die bij u op de bus stapt en u de mozaïeken laat zien. Samen bepalen jullie, afhankelijk van de wensen en de beschikbare tijd, de route. Om alles goed te kunnen laten zien moet u er rekening mee houden dat een rondrit minimaal 1,5 uur tot 2 uur duurt.
Deze dienst kost € 27,50.

Compleet dagje uit

De rondrit is te combineren met een wandeling door de Poldertuin (klein Keukenhof) of een bezoekje aan het museum Oud Anna Paulowna. Voor elk onderdeel moet u minimaal een half uur rekenen. Ook kunt u de Bloemendagen combineren met een andere toeristische attractie in Hollands Kroon.

Reserveren gids

U kunt een gids reserveren door het aanvraagformulier in te vullen. Ook met vragen over de reservering kunt u hier terecht. Reserveren kan uiterlijk tot een week voor de Bloemendagen, dan bent u verzekerd van een gids. Latere reserveringen zijn op aanvraag. Boek dus op tijd een gids want vol = vol!

Reserveringsformulier 2024

Horeca: koffie met gebak of koffietafel?

De plaatselijke horeca heet u van harte welkom voor een korte of lange stop. Zij bieden u onder meer koffie en thee met gebak of een koffietafel met broodjes en koffie en thee en desgewenst soep of een warme snack.

De contactgegevens van de horeca staan op deze pagina.
Willen busmaatschappijen, om teleurstellingen te voorkomen, altijd reserveren bij de horeca?

U komt met de touringcarbus? Leuk! We horen het graag!

Wilt u aan ons melden als u met de bus naar de Bloemendagen komt, ook als u geen gebruik maakt van een gids of activiteit? Zo hebben wij een overzicht hoeveel bussen wij in de Polder mogen verwelkomen. U kunt zich aanmelden via reserveren@bloemendagen.nl. Zet in de onderwerpregel 'ik kom met de touringcarbus', dan weten wij al genoeg. Alvast bedankt!