Met een gids op de fiets op pad en neem een picknickbox mee!

10 - april - 2023

Fietsen tijdens de Bloemendagen

Bloemendagen stelt mooie fietsroutes beschikbaar. Een perfecte manier om onze prachtige polder te ontdekken en alle bloemenvelden te bewonderen. Het infoblad, welke liggen in de informatiekastjes langs de route geven een handig overzicht van alle deelnemers en activiteiten. De fietsroutes zijn te vinden via: www.bloemendagen.nl/routes. (Per 18 april beschikbaar).

Met een gids op de fiets op pad!

Ontdek de prachtige bloemenvelden en kunstwerken van de Bloemendagen met een gids! Deelnemer Ton op 't Ende zal u begeleiden en vertellen over de geschiedenis van het evenement en alle verschillende categorieën. Of u nu een elektrische fiets of een gewone fiets heeft, onze tochten zijn geschikt voor alle niveaus en interesses. Reserveer uw plek voor onze fietstochten van zondag tot en met woensdag. Stuur een e-mail naar reserveren@bloemendagen.nl en laat daarbij weten met hoeveel personen u wilt deelnemen en voorkeursdag. Bij regen zal de fietstocht niet doorgaan.

Picknickbox en rustpunten

Geniet tijdens uw fietstocht van de prachtige omgeving van Anna Paulowna en Breezand en kom heerlijk tot rust op één van de picknickbanken en even ontspannen voordat u weer verder fietst. En om uw fietstocht nog aangenamer te maken, heeft onze plaatselijke bakker Alkemade speciaal voor de Bloemendagen een heerlijke picknickbox samengesteld. Voor slechts €25,00 kunt u genieten van een heerlijke picknick voor twee personen, samengesteld met lekkernijen en verse broodjes. Op zondag is het niet mogelijk om de picknickmand op te halen, dus zorg ervoor dat u deze tijdig bestelt. Bestellen: webshop.bakkerijalkemade.nl/assortiment/ontbijtjes/picknick-box