Taart verloot

12 - maart - 2023

Taart verloot onder de eerste tien inschrijvingen Bloemendagen 2023

De inschrijving voor de Bloemendagen 2023 is zaterdag 4 maart geopend. Zoals ieder jaar is er onder de eerste tien inschrijvingen een taart verloot van Bakkerij Alkemade. Dit jaar mocht prikploeg ‘Evert -Jan en de zandvaart prikkers’ de taart ophalen om er met elkaar van te smullen!

Evert-Jan doet met zijn prikploeg al ruim 50 jaar mee met de Bloemendagen. Wat een prestatie! In hun tuin aan de Zandvaart 116 plaatsen ze al die jaren een mooi werkstuk van hyacinten met vaak bewegende onderdelen. De prikploeg bestaat uit zo’n 30 personen; van buren, kennissen tot familieleden en het zangkoor waar ze in zitten. Altijd volop gezelligheid!

Ook meedoen met de Bloemendagen? Inschrijven kan via de website www.bloemendagen.nl/inschrijven. Ook kunt u zich via de website aanmelden voor een activiteit. De Bloemendagen 2023 zijn van zaterdag 22 april t/m woensdag 26 april.

 

Evert-Jan Muntjewerf ontvangt een heerlijke taart uit handen van Bakker Alkemade Ria Alkemade en bestuurslid Bloemendagen Donja van der Stoop.